Herringbone Studio

Selected photography from a recent shoot.  Thanks to photographer Gavin Joynt for his professional eye.It is always good to go back to spaces we have built and see them differently.  I am loving the softer colour’s of the Larch cladding, and the way the studio is embedded in the garden.  The concrete landscaping has also warmed to its environment with the planting and a bit of natures dirt.

Herringbone Studio 02 BW LR © Gavin Joynt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s