Vinyl Den Interior

TqNR6UK7R6mydCWJu%+SrA

Reclaimed wooden interior complete with skylight.

We used reclaimed scaffold boards for the floor and leftover sheathing ply to clad the interior. The shelving is all ready to be stacked with vinyl and complete with a ladder to climb onto the day bed area.  We even managed to squeeze in a separate children’s den space underneath. The back wall purposely leans outwards to help create a much bigger space and to encourage music listeners to lay back and relax.

I cannot wait to be invited back to see what they have done with the interior, and to thumb through their music collection with a beer in hand.  These are a few images showing the layers of the building complete with rubber(EPDM) roof.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s