Writers Retreat

IMG_0849

A Writers Retreat ready for contemplation and creativity.

After a lot of shared decisions, design changes and leaps of faith with the clients, we have finished up with a beautiful new space for a Writer to absorb their work and potential new projects.

The Cedar Shingles help soften the curved building and create a sophisticated warmth as you approach the hidden Retreat. We have used big sliding doors as opposed to bi-folds, so the new landscaped area in front can be fully used for more social times.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s