Building a Writers Retreat

 

A Writers Retreat extension to an existing garage in construction.

From a timber framed building we have created a curved wall within a wrap around build extension.  We designed it with the client to have quality materials such as Cedar Shingles on the outside and a gorgeous grey and mixed cream 12mm Felted Walls.

We used beautiful blued steel nails forged from cold drawn stock to upholster the felt to the walls.  We hand nailed the floor with Cut Clasp Nails for better stability and because they are a beautiful objects in their own right.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s